DirectLease Black Friday deals!
Directleaseprive.be Blog Black Friday deals!
Verlopen Actie loopt tot en met: 28 nov. 2022

Black Friday deals!

Elektrische auto's zijn de toekomst! En DirectLease maakt ze betaalbaarder dan ooit. T/m 28 november geven we €25 korting per maand op alle elektrische modellen. Wees de eerste die profiteert van dit aanbod, want OP=OP!

Black Friday deal #1: Fiat 500-E!

Tijdelijk van €398 voor €373/mnd


De nieuwe 500-E is de eerste elektrische stadsauto die is uitgerust met innovatieve rijassistentiesystemen die Level 2 autonoom rijden mogelijk maken. Deze zogeheten ADAS-systemen nemen onder bepaalde omstandigheden functies als aanpassen van de snelheid en remmen over, om het rijden in de stad zo veilig mogelijk te maken.

Infotainment

De nieuwe elektrische Fiat 500-E is compatibel met Apple CarPlay én Android Auto. Het 10,25-inch HD-touchscreen van het nieuwe Cinerama-infotainmentsysteem onderscheidt zich door een haarscherp en kristalhelder beeld. Het volledig naar eigen voorkeur instelbare scherm heeft dezelfde look en feel als je smartphone. Die maakt via ultrasnel bluetooth binnen 5 seconden na het openen van het portier verbinding met het systeem, waarna je favoriete apps op het scherm verschijnen. Door simpelweg “Hé Fiat” te zeggen, kun je vervolgens de spraakassistent activeren.

Ontdek de Fiat 500-E!

Black Friday deal #2: Peugeot e-208!

Tijdelijk van €461 voor €436/mnd


De Peugeot e-208 onderscheidt zich door zijn sportieve design en stoere voorkomen- een onweerstaanbare combinatie. Een compacte auto met volwassen prestaties. De expressieve voorzijde van de Peugeot e-208 trekt de aandacht door een grote, verchroomde grille en moderne, scherp gelijnde full led-koplampen.

Technologie

De Peugeot e-208 beschikt over diverse rijhulpsystemen:

  • Uitgebreide verkeersbordherkenning
  • Dodehoekbewaking
  • Waarschuwingssysteem voor het verlaten van de rijstrook
  • Volledige parkeerassistent

 

Ontdek de Peugeot e-208!

Black Friday deal #3: Peugeot e-2008!

Tijdelijk van €509 voor €484/mnd


Met een opwindend design en uitgerust met de innovatieve Peugeot i-Cockpit® 3D en geavanceerde technologieën, biedt de Peugeot e-2008 SUV een uitgebreide rijervaring. Achter het vloeiende en robuuste silhouet van de Peugeot e-2008 SUV schuilt meesterlijke kracht en immense ruimte.

Toekomstbestendig

De Peugeot e-2008 verbetert jouw veiligheid, begeleidt je bij al je manoeuvres én helpt jou beter te anticiperen op de weg. De Peugeot rij-assistent maakt semi-autonoom rijden mogelijk. Met behulp van de rijbaanassistent en adaptieve cruise control met de Stop&Go-functie kun je de snelheid van jouw auto automatisch aanpassen aan je voorligger. Overige technologieën zoals actieve dodehoekbewaking, actieve veiligheidsrem, afstandswaarschuwing en actieve rijbaanassistentie ontbreken uiteraard niet.

Ontdek de Peugeot e-2008!
Bel ons!

We zijn bereikbaar op: 
ma - vrij van 8:00u - 20:00u
za van 10:00u - 16:00u


03 544 29 20

Email ons

Vragen over private lease? 

Stuur een e-mail naar onze sales afdeling.

 

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 
'Veel gestelde vragen' 

Bezoek ons

Je bent van harte welkom na afspraak!

Kom langs op:
Noordersingel 19,
2140 Antwerpen