Ten gevolge van het coronavirus hebben wij besloten om onze openingsuren aan te passen. We zijn nu van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur te bereiken via e-mail & telefoon (kies menu 4: verkoop). Als er iets verandert, houden we jullie via de website hiervan op de hoogte. Bekijk onze COVID-19 FAQ voor meer informatie.

Wie is DirectLease Privé?

Wij hebben zo onze eigen ideeën over hoe leasen echt werkt!

Over ons

DirectLease Privé is een product van DirectLease. Als eerste online aanbieder van een operationele leasing weten we wat het is transparant te zijn. We kennen onze klanten en de markt als geen ander en zien al geruime tijd dat de vraag naar privélease toeneemt. Daarom hebben wij voor u DirectLease Privé in het leven geroepen. Populaire, goed uitgeruste auto's voor een aantrekkelijk maandtarief.

Wil je zorgeloos rijden tegen een aantrekkelijke prijs, kies dan voor DirectLease Privé.

DirectLease, internationale leasemaatschappij sinds 2001.

DirectLease is een internationale leasemaatschappij, in België in 2004 begonnen met het aanbieden van leaseauto’s via internet. Een formule die perfect aansluit bij de behoefte van het moderne zaken doen.  Naast België biedt DirectLease ook leasecontracten aan in Nederland en Duitsland. 

DirectLease maakt onderdeel uit van International Car Lease Holding (ICLH). ICLH op haar beurt heeft als aandeelhouders De Mandemakers Groep en de Van Mossel Groep en is één van de grootste automotive ondernemingen van Nederland. Een fundament om op te bouwen dus. 

Contact opnemen?

We horen het graag als je vragen hebt!

Bel ons 03 544 29 20
Mail ons sales@directleaseprive.be
Bezoek ons Noordersingel 19
2140 Antwerpen
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief:
Trustpilot