Ten gevolge van het coronavirus hebben wij besloten om onze openingsuren aan te passen. We zijn nu van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur te bereiken via e-mail & telefoon (kies menu 4: verkoop). Als er iets verandert, houden we jullie via de website hiervan op de hoogte. Bekijk onze COVID-19 FAQ voor meer informatie.

Hoe werkt leasen bij ons?

Door het volledige dienstenpakket hoeft u zich geen zorgen te maken over uw mobiliteit. Reparaties, onderhoud, banden, pechverhelping, afschrijving, rente, taksen, verzekering… het is allemaal inbegrepen.

Laagste prijs garantie

Simpelweg de beste prijs met de beste voorwaarden

Wij bieden steeds de beste voorwaarden. Kom je een scherper tarief tegen dan horen we het graag! Je krijgt bij ons het verschil gewoon terug.

Zorgeloos

Een leaseauto rijden zonder zorgen

Reparaties, onderhoud, banden, pechverhelping, afschrijving, rente, taksen, verzekering… het is allemaal inbegrepen en netjes voor u geregeld.

Geen leeftijdsbeperking

Van jong tot oud, iedereen met een geldig rijbewijs.

DirectLease Privé maakt geen onderscheid in wie wel of niet privé kan
leasen. Geen addertjes onder het gras, gewoon gelijke rechten voor iedereen.

Vroeger stoppen mogelijk

Flexibiliteit tijdens het contract.

We snappen heel goed dat het wellicht moeilijk is om verder vooruit te kijken. Hoe sta ik er dan voor? Welk inkomen heb ik tegen die tijd? Kan ik al mijn verplichtingen nog wel nakomen?

Transparant

Direct weten waar je aan toe bent!

Bij ons staat transparantie hoog in het vaandel. Niet voor niets luidt onze slogan: direct weten waar je aan toe bent! Met al je vragen kun je telefonisch, per mail of chat bij ons terecht.

Contact opnemen?

We horen het graag als je vragen hebt!

Bel ons 03 544 29 20
Mail ons sales@directleaseprive.be
Bezoek ons Noordersingel 19
2140 Antwerpen
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief:
Trustpilot