Meldpunt integriteitsschending

Direct Lease, onderdeel van van Mossel Automotive Group (Van Mossel) koestert als hecht familiebedrijf respect voor de wet en haar kernwaarden.

Heb je vermoedens of weet van onregelmatigheden binnen onze organisatie? Dan kan je via onderstaande knop op volledig anonieme wijze situaties melden binnen het bedrijf die illegaal of in strijd met de wet zijn. Het is de bedoeling om zaken aan het licht te brengen die anders niet aan het licht zouden zijn gekomen.

Alle meldingen worden intern, strikt vertrouwelijk en veilig behandeld. Je identiteit zal niet bekendgemaakt worden, tenzij je daar toestemming voor geeft.

Melding maken 

Voor wie?

Iedere persoon die wantoestanden of onregelmatigheden binnen Van Mossel meldt met betrekking tot één van de onderstaande onderwerpen geniet bescherming als een klokkenluider. De klokkenluider kan bijvoorbeeld een (ex-)werknemer, sollicitant, vrijwilliger, stagiair of zelfstandige werkzaam in de onderneming zijn, maar ook iemand die werkt onder toezicht en leiding van (onder)aannemers en leveranciers.

Deze regeling impliceert geen meldingsplicht, maar een mogelijkheid om melding te doen van onregelmatigheden binnen Van Mossel.

Voor wat?

Een klokkenluider wordt beschermd indien deze een inbreuk op één van de volgende wetgevingen meldt: overheidsopdrachten – financiële diensten, producten en markten, voorkoming van witwassen van geld en terrorismefinanciering – productveiligheid en productconformiteit – veiligheid van het vervoer – bescherming van het milieu – stralingsbescherming en nucleaire veiligheid – veiligheid van levensmiddelen en diervoerders, diergezondheid en dierenwelzijn – volksgezondheid – consumentenbescherming – bescherming van de persoonlijke levenssfeer en persoonsgegevens, en beveiliging van netwerk- en informatiesystemen – bestrijding van belastingfraude – sociale fraudebestrijding – de financiële belangen van de Europese Unie – inbreuken in verband met de Europese interne markt.

Meer informatie?

Je kan de volledige Van Mossel policy omtrent deze meldingen raadplegen via de onderstaande knop.

Policy integriteitsschendingen (PDF)

Bel ons!

We zijn bereikbaar op: 
ma - vrij van 8:00u - 20:00u
za van 10:00u - 16:00u


03-544 29 20

Email ons

Vragen over private lease? 

Stuur een e-mail naar onze sales afdeling.

 

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 
'Veel gestelde vragen' 

Bezoek ons

Je bent van harte welkom na afspraak!

Kom langs op:
Noordersingel 19,
2140 Antwerpen