Hoe werkt privé lease?

Je zit eraan te denken om privé te leasen, maar je weet niet hoe het proces in elkaar zit. Wij hebben de gehele route naar jouw private lease auto in kaart gebracht zodat je niet voor verassingen komt te staan. Lees snel verder!

1. Stel je auto samen

Om er zeker van te zijn dat jij je thuisvoelt in je nieuwe private leaseauto stel je gemakkelijk via onze website je eigen auto samen. Je bepaalt het model en de uitvoering, de looptijd, jaarlijkse kilometers en jouw gewenste contractopties.

 

Bekijk auto's

DirectLease 1. Stel je auto samen

2. Dien je aanvraag in

Zodra jij jouw perfecte leasecontract hebt samengesteld, dien je vrijblijvend een aanvraag in. Wij nemen na ontvangst direct persoonlijk contact met je op om de aanvraag en jouw wensen door te nemen. Mocht je nog vragen hebben, stel ze dan gerust! Je zit nog nergens aan vast!

DirectLease 2. Dien je aanvraag in

3. Kredietcheck

Na het doornemen van alle gegevens voeren wij een kredietcheck uit. Dit is een financiële toetsing om te voorkomen dat jij financiële risico's loopt. Wij vragen voor het uitvoering van de kredietcheck een aantal documenten. Denk hierbij aan een loonstrook en een kopie van jouw rijbewijs. Deze kunnen via e-mail of per post worden opgestuurd. De exact benodigde documenten vind je op onze FAQ pagina.

DirectLease 3. Kredietcheck

4. Tijd om te rijden!

Als de kredietcheck is goedgekeurd nemen wij weer telefonisch contact met jou op om het goede nieuws te delen. Vervolgens ontvang je via e-mail jouw persoonlijke leasecontract. Na het ondertekenen en terugsturen maken wij de auto voor je klaar. Hierna hoef jij je alleen nog maar zorgen te maken over wie je meeneemt tijdens je eerste rit!

DirectLease 4. Tijd om te rijden!

Bel ons!

We zijn bereikbaar op: 
ma - vrij van 8:00u - 20:00u
za van 10:00u - 16:00u


03-544 29 20

Email ons

Vragen over private lease? 

Stuur een e-mail naar onze sales afdeling.

 

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 
'Veel gestelde vragen' 

Bezoek ons

Je bent van harte welkom na afspraak!

Kom langs op:
Noordersingel 19,
2140 Antwerpen