Maak kennis met privé lease

Als je met een nieuwe auto wilt rijden, is leasen vaak de beste oplossing. Jouw autokosten zijn vooraf helder en staan min of meer vast. Je hoeft je met privé lease van DirectLease geen zorgen te maken over de verzekering, banden, reparatie en onderhoud en verkoop van de auto na afloop van het leasecontract. DirectLease schaft de auto voor je aan, hier heb je zelf geen omkijken naar. DirectLease zorgt voor zorgeloos rijplezier tegen een zeer aantrekkelijk maandelijks leasetarief! 

Wat is privé lease?

Het privé leasen of private leasen van een auto betekent dat je een bepaalde periode een maandbedrag betaalt voor het gebruik van een auto. Alle kosten die je normaal bij een auto hebt zoals de wegenbelasting, pechverhelping, reparatie, onderhoud, banden en verzekering zijn bij dit maandbedrag inbegrepen.

Je betaalt naast het maandbedrag alleen nog de brandstof en eventuele boetes die je rijdt. Bij het aflopen van je leasecontract lever je de auto in en kun je weer een nieuwe auto leasen.

Een soort telefoon-abonnement dus, maar dan voor je auto.

DirectLease Wat is privé lease?

Wat is er inbegrepen in mijn privé leasecontract?

 • Onderhoud & reparaties
  De keuze door wie je het onderhoud aan je privé leaseauto laat uitvoeren is geheel aan jou. De enige voorwaarde is dat het een officiële merkdealer van het betreffende merk moet zijn. Wij nemen de kosten voor onze rekening. 
 • Banden
  Raadpleeg de DirectLease bestuurdersapp (te downloaden voor Android en Apple) of onze website om je  bandencentrale te vinden. Voor nieuwe banden kies je zelf een door ons erkende leverancier.
 • Pechverhelping in binnenland
  In het binnenland word je snel weer op weg geholpen met onze pechverhelping.
 • Burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering
  De BA dekt de schade aan derden wanneer jij daarvoor aansprakelijk bent.
 • BA-verzekering
  Alle privé lease contracten van DirectLease worden afgesloten inclusief een BA-autoverzekering. Je betaalt enkel een eigen risico indien de schade niet te verhalen is op een andere partij. Het eigen risico voor schade aan jouw eigen auto is €495,- per schade.
 • 10.000 km/jaar
  Je kunt voor het maandelijkse leasebedrag 10.000 kilometer per jaar rijden. Heb je meer gereden dan worden deze jaarlijks verrekend. De kilometers kosten niet meer dan een paar centiemen. Let op: de meerprijs van de kilometers verschilt per auto.
 • Inschrijvingstaks en jaarlijkse rijtaks


Niet inbegrepen

 • Brandstof
  Brandstof is niet inbegrepen in je maandelijkse privé lease tarief.
 • Boetes
  Net iets vergist in de snelheid? Kan gebeuren! Net als bij een eigen auto is een boete helaas wel voor eigen rekening.

Wat is het voordeel van privé lease en waar moet je op letten?

Kijk of privé lease interessant is voor jou

DirectLease Wat is het voordeel van privé lease en waar moet je op letten?

Benieuwd naar hoe privé leasen werkt?

Hoe werkt privé lease?

DirectLease Benieuwd naar hoe privé leasen werkt?

Waarom kies je privé lease van DirectLease?

DirectLease heeft als eerste online leasemaatschappij van België het leasen van auto’s transparant gemaakt. Niet voor niets zeggen wij dat je bij DirectLease direct weet waar je aan toe bent. Geen verborgen kosten, geen kleine onbegrijpelijke lettertjes, geen uitgeklede modellen. Dat is DirectLease! Naast de algemene voordelen van privé lease biedt leasen bij DirectLease je nog wat andere extra's. Deze voordelen bieden andere aanbieders vaak niet.

 • 100% transparant

  DirectLease heeft als eerste online leasemaatschappij van België het leasen van auto’s transparant gemaakt. Niet voor niets zeggen wij dat je bij DirectLease direct weet waar je aan toe bent. Geen verborgen kosten, geen kleine onbegrijpelijke lettertjes, geen uitgeklede modellen. Dat is DirectLease!
 • Geen leeftijdsdiscriminatie

  Andere partijen hanteren vaak een toeslag als je jonger bent dan bijvoorbeeld 20 jaar, of ouder bent dan 70. Bij DirectLease is iedereen gelijk.
 • Geen toeslag bij te weinig schadevrije jaren

  Andere partijen hanteren vaak een vanafprijs die alleen geldt als je 8 of meer schadevrije jaren hebt opgebouwd. Bij DirectLease is de vanafprijs ook gewoon echt de vanaf prijs, wij rekenen geen schadevrije jaren toeslag.

Bekijk alle redenen om te leasen bij DirectLease!

DirectLease Waarom kies je privé lease van DirectLease?
Bel ons!

We zijn bereikbaar op: 
ma - vrij van 8:00u - 20:00u
za van 10:00u - 16:00u


03-544 29 20

Email ons

Vragen over private lease? 

Stuur een e-mail naar onze sales afdeling.

 

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 
'Veel gestelde vragen' 

Bezoek ons

Je bent van harte welkom na afspraak!

Kom langs op:
Noordersingel 19,
2140 Antwerpen