Waarom kiezen voor DirectLease?

Welke privé lease maatschappij is de beste? Bij DirectLease vind je de meeste tevreden klanten (een klanttevredenheidsscore van een 4,3/5), de beste voorwaarden en de beste deals. Lees verder om te ontdekken waarom jij het beste kunt privé leasen bij DirectLease.

Hoogste klanttevredenheid

Onze bestuurders beoordelen ons met een 4,3/5!

Wij hebben het hoogste klanttevredenheidscijfer van onze sector: een 4,3. En daar zijn wij super trots op!

Ben jij nieuwsgierig naar hoe onze klanten onze auto’s en service beoordelen? Om onze klanttevredenheid te verbeteren geven wij klanten de mogelijkheid om via TrustPilot hun ervaringen en tips met zowel jou als ons te delen.

Lees wat onze klanten van ons vinden!

Geen schadevrije jaren vereist

Dus je kunt ook bij ons je eerste auto privé leasen!

Onze scherpe privé lease tarieven zijn voor iedereen van toepassing, ongeacht het aantal schadevrije jaren dat je hebt opgebouwd. Dus ook je eerste auto lease je voordelig particulier bij ons.

En wil je na afloop een bewijs van goed gedrag omtrent je extra opgebouwde schadevrije jaren? Geen punt, met één telefoontje is dat geregeld. En wanneer je onverhoopt met je privé leaseauto toch een schade rijdt, levert dat bij ons geen strafpunten en daarmee een hogere leaseprijs op. Je blijft gewoon dezelfde lage kosten houden die je van ons gewend was.

Geen leeftijdsbeperking

Van jong tot oud, iedereen met een geldig definitief rijbewijs mag privé leasen!

DirectLease maakt geen onderscheid in wie wel of niet kan privé leasen. Geen addertjes onder het gras, gewoon gelijke rechten voor iedereen.

Zodra je een geldig definitief rijbewijs hebt, ben je welkom bij ons. En dat geldt ook voor bijvoorbeeld iemand die gepensioneerd is. Of als je je eerste auto privé wilt leasen. Wij helpen graag iedereen aan een PrivéLease auto van DirectLease.

Vroeger stoppen mogelijk

Flexibiliteit tijdens het contract

We snappen heel goed dat het wellicht moeilijk is om verder vooruit te kijken. Hoe sta ik er dan voor? Welk inkomen heb ik tegen die tijd. Kan ik al mijn verplichtingen nog wel nakomen?

En zijn er redenen om na bijvoorbeeld een jaar te willen stoppen met onze samenwerking, dan kan dat. Geen kleine lettertjes, je betaalt dan de helft van de resterende termijnen en bent van je verplichting af. Klaar en duidelijk, zoals je van ons gewend bent.

Transparant

Direct weten waar je aan toe bent!

Bij ons staat transparantie hoog in het vaandel. Niet voor niets luidt onze slogan: direct weten waar je aan toe bent! Met al je vragen over privé lease kun je bij ons terecht.

Met al jouw vragen over privé lease kun je bij ons terecht. Op werkdagen zijn wij van 08.00 uur tot 20.00 uur telefonisch, per email en per chat bereikbaar. En op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Wij streven er bovendien naar om op werkdagen binnen een uur iedereen van een passend antwoord te voorzien.

Verder doen wij er alles aan om de website transparant en duidelijk te maken. Mocht je een onderwerp missen of geen antwoord op je vraag kunnen vinden, meld het ons dan. Wij zullen je dan direct verder helpen. We hebben tenslotte maar één keer de kans om een goede eerste indruk te maken!

Kies snel jouw privé leaseauto uit!

Bel ons!

We zijn bereikbaar op: 
ma - vrij van 8:00u - 20:00u
za van 10:00u - 16:00u


03-544 29 20

Email ons

Vragen over private lease? 

Stuur een e-mail naar onze sales afdeling.

 

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 
'Veel gestelde vragen' 

Bezoek ons

Je bent van harte welkom na afspraak!

Kom langs op:
Noordersingel 19,
2140 Antwerpen