Elektrisch privé leasen

Heb je interesse in het privé-leasen van een elektrische auto? Elektrisch rijden is de normaalste zaak van de wereld geworden! Een ideale oplossing voor stadsverkeer, maar dankzij het steeds grotere rijbereik en de goede landelijke dekking zijn elektrische auto's ook perfect voor snelweg-ritten. Stel jouw elektrische privé leaseauto snel samen!


Wat komt er allemaal kijken bij een elektrische privé leaseauto?

Elektrische auto’s worden geladen aan een laadpunt. Je vindt (semi)publieke laadpunten in jouw wijk of stad en bij veel tankstations. Of je gebruikt jouw eigen privélaadpunt. In beide gevallen heb je een laadkabel nodig om je auto aan te sluiten op het laadpunt en een laadpas om het laadpunt te activeren.

  • Laadkabel
    De kabel heb je nodig om de accu in je elektrische auto aan te sluiten op een laadpunt of stopcontact. Deze kabel wordt meegeleverd bij jouw auto.
  • Laadpas
    Met de laadpas activeer je het laadpunt nadat je de auto hebt aangesloten. Zo weet het laadpunt precies welke auto geladen wordt en waar de rekening voor de stroom naartoe moet.
  • Thuis laden
    Als je kunt parkeren bij je woning, dan kun je je auto gemakkelijk thuis laden. Je kunt gewoon laden via een stopcontact. Maar een eigen laadpunt is een stuk praktischer: een thuislaadpunt kan vaak sneller laden en er is minder gedoe met kabels. 

Lees meer:

Een elektrische tweedehandsauto in privéleasing?

Helaas… we hebben op dit moment geen elektrische privé-lease occasions. Hou vooral onze website goed in de gaten voor tweedehandse elektrische privéleaseauto’s want ons privéleaseaanbod verandert regelmatig.

Wij bieden momenteel wel andere leuke, jonge occasions aan voor een scherpe prijs. Ontdek ons huidige occasion lease aanbod.

Als je toch wilt gaan voor een elektrische auto in privéleasing, neem dan een kijkje bij onze nieuwe elektrische auto’s. Ons privé-lease aanbod van zowel occasions als nieuwe auto’s wordt regelmatig geüpdatet. Dus kom snel naar onze website om te zien of jouw elektrische occasion of nieuwe elektrische auto er al bij is!

DirectLease Een elektrische tweedehandsauto in privéleasing?
Bel ons!

We zijn bereikbaar op: 
ma - vrij van 8:00u - 20:00u
za van 10:00u - 16:00u


03-544 29 20

Email ons

Vragen over private lease? 

Stuur een e-mail naar onze sales afdeling.

 

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 
'Veel gestelde vragen' 

Bezoek ons

Je bent van harte welkom na afspraak!

Kom langs op:
Noordersingel 19,
2140 Antwerpen